Personer under 18 år som ønsker å gjøre valg for egen pensjonskonto

Her har du mulighet til å få tilsendt et reservasjonsskjema med samme oversikt som det du ville ha fått hvis du logget deg inn. Hvis du ikke har mulighet til å ta aktive valg for egen pensjonskonto, kan du eller din verge benytte reservasjonsskjemaet du finner nedenfor. For å ta valg om egen pensjonskonto må mindreårige ha hjelp av verge (far/mor/den som har foreldreansvar/eller annen verge).

Henvendelsen vil bli behandlet i løpet av 2-4 virkedager, og du vil da få tilsendt et reservasjonsskjema. 

Hvis du ønsker å gjøre reservasjonsvalg må du fylle ut reservasjonsskjemaet mottatt, signere det og sende inn skjemaet til Norsk Pensjon.

Sammen med reservasjonsskjemaet må du sende med «bekreftelse på foreldreansvar» og kopi av legitimasjonen for forelderen din.

Du vil motta en kvittering når dine reservasjonsvalg er lagret.

Hos Norsk Pensjon kan du velge å reservere pensjonskapitalbevis eller fremskynde sammenslåingen av pensjonskapitalbevis ved hjelp av verge.

Om du ønsker å velge en annen pensjonsleverandør til å forvalte din egen pensjonskonto eller pensjonskapitalbevis, må du kontakte pensjonsleverandøren direkte.

Personvern

Norsk Pensjon trenger ditt fødselsnummer og legitimasjon for å oppnå en sikker identifisering. Fødselsnummer og øvrige opplysninger sendes på en sikker måte dersom du velger å bruke skjemaet på våre nettsider. Opplysningene vil ikke bli brukt til andre formål enn til å sende deg et reservasjonsskjema og gjøre eventuelle reservasjonsvalg basert på innsendt reservasjonsskjema.

Spørsmål og svar

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.